Munkavállalóknak

Segítünk munkát találni gyorsan és stresszmentesen!

A munkaerő-piaci szempontból nehézségekkel küzdő emberek munkába állását segítjük egyénre szabott tanácsadással.

Jelentkezz ingyenes tanácsadásunkra!

Munkaadóknak

Mi vagyunk a HR első számú segítője!

Munkaadók számára egy átfogó folyamatot kínálunk a kiválasztástól a munkahelyi beilleszkedés támogatásáig.

Jelentkezz az igyenes online álláskereső workshoppunkra!

Mi az Incorpora program?

Az Incorpora programot 12 éve vezették be Spanyolországban, és egyedülálló sikert tud felmutatni: több mint 35 ezer csatlakozott vállalat, 370 civil szervezet és közel 100 ezer elhelyezett munkavállaló. Magyarországon a helyi viszonyokhoz igazítva indult el a program 2016. júniusában. Jelenleg öt civil szervezet dolgozik a hálózatban, közöttük a Diverzitás Alapítvány.

A számok magukért beszélnek

A hálózati együttműködés során másfél év alatt:

Álláskeresőt helyeztünk el
Vállalatot segítettük

Hogyan segítjük az álláskeresőket?​

Jelentkezz tanácsadásra

Hogyan segítjük az álláskeresőket?

Ügyfeleink számára az önismeretük, saját képességeik megismerése és továbbfejlesztése az egyik része a tevékenységünknek. Emellett a munkaerőpiac megismertetése, az álláskeresés folyamatának gyakorlása az, amit átadunk az állást kereső ügyfeleknek. Mivel a 2020 márciusa óta az online térbe helyeződött át a legtöbb tevékenység, ezért mi is kialakítottunk a munkameneteinket az internet segítségével.

Hogyan segítjük az munkaadókat?

Online támogató, naprakész tudásmegosztó Meetup-ok, szervezését végezzük. Mindemellett segítek a munkaadók ajánlatainak felkutatásában, az  alapos és testreszabott munkaerő-toborzásban, előszűrésben és a munkaerők felkészítésben az álláskeresésre, a munkaadók igényének megfelelően.

Tanácsadóink

Fülöp Hajnalka
Andragógus, munka-és pályaválasztási tanácsadó

“A Szent István Egyetemen szereztem a diplomámat, amit ma már Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemnek (MATE) hívnak.

Az andragógus – röviden – a felnőttek képzésével foglalkozó szakember. Én hozzá szoktam tenni, hogy “digitális andragógus” vagyok, mert úgy érzem, hogy a 21. században a digitális világban való eligazodás nagyon fontos készség, és ezt tanítom, ahol csak tudom.

A Diverzitás Alapítványnál 2020. októbere óta dolgozom, de önkéntesként már régóta követem az itt zajló tevékenységet, legyen az közösségi kerti munka vagy online  szövegírás.

A Kollektíva Akadémia kurzusán viselkedéstervezést (gamifikációt, játékosítást) tanultam, majd elvégeztem az “Álláskeresés a LinkedIn-en” képzést, a CV Shark keretében.”

Csapó Beatrix
Diverzitás Alapítvány szakmai vezetője

“2010-2012 között mentálhigiénét tanultam a Károli Gáspár Református Egyetemen, ahol elméletben és gyakorlatban is elsajátítottam a segítő munka alapjait.

Az egyéni és csoportos tanácsadás mellett hazai foglalkoztatási és nemzetközi képzésfejlesztési projektekben dolgoztam. A Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Partnerség keretében számos gödöllői és környéki munkaadóval, szociális és oktatási intézménnyel, civil szervezettel alakítottunk ki együttműködést, amelyre a napi munkám során is gyakran támaszkodom.

2017 óta dolgozom a Diverzitás Alapítványnál, ahol az álláskeresők támogatását az Incorpora Program keretében végzem. Tanácsadási munkám során fontosnak tartom az egyénre szabott folyamatot, valamint a folyamatos tanulás, fejlődés képességének erősítését.”

Fülöp Hajnalka
Andragógus, munka-és pályaválasztási tanácsadó

Csapó Beatrix
Diverzitás Alapítvány szakmai vezetője

Jelentkezz tanácsadásra

Jelentkezz workshoppra

Jelentkezz tanácsadásra!

Jelentkezz workshoppra!

Iratkozz fel hírlevelünkre

A hónap legfontosabb történései egyenesen az postafiókodba érkeznek!

Vigyázunk az adataidra - további információkért kérjük tekintsd meg Adatvédelmi szabályzatunkat.